Active stand - Kontor & Interiør

Active stand

activ stand bilde

Stående arbeid er bra!

Når du arbeider stående får du mer energi og en bedre konsetrasjon. Du bygger sterkere rygg, mage, lår, legger og rumpe! Nakke og skuldre jobber i en avslappet- og stressfri stilling. Blodsirkulasjonen og balansen bedres, samt at fordøyelses-systemet stimuleres. Dette er livsviktig! Se hvordan Active Stand aktiverer hele kroppen lengre ned på siden.

activ stand

Lev bedre, lenger

Bevegelse skaper god hjerne og hjerteaktivitet. Kroppen har det best når den brukes! Vi trenger belastning, ikke avlastning. Arbeid stående og føl deg bedre! Les om hvor viktig det er å redusere inaktivitet her

Ta vare på ryggen

Ryggplager skyldes stillesittende og ensidige posisjoner. “Gode ergonomiske” stoler gir IKKE den nødvendige aktiviteten/ belastningen ryggen trenger. Støttemusklatur i mage og rygg blir dårligere og skader kan lettere forekomme. Sitte godt er bra, men det beste er å redusere sittetid.

Unngå spenning

Arbeid i en naturlig stilling! Arbeider du stående får du mer energi og en bedre konsetrasjon. Du bygger sterkere rygg, mage, lår, legger og rumpe! Nakke og skuldre jobber i en avslappet- og stressfri stilling, med tyngdepunktet midt på kroppen. Unngå spenning som fører til dårlig blodsirkulasjon.

Stå godt over tid

Active Stand demper og avlaster mot det harde underlaget, samtidig som det belaster ben og kropp på en aktiv og riktig måte! Denne effekten bidrar til at det blir motiverende å stå! Du vil også merke at du orker å stå lenger!

kroppen 1

1. Bevegelse skaper god hjerne og hjerneaktivitet

Kroppen har det best når den brukes! Vi trenger belastning, ikke avlastning. Våre ben behøver aktivitet for å opprettholde beveglighet og styrke. Når vi bruker bena, pumper benmuskulaturen (Venepumpen) blod til hjertet og rundt i kroppen. Dette stimulerer det meste av kroppen, blodsirkulasjonen, hjertet, hjernen, balansen og fordøyelsessystemet!

2. Avlaster skulder og nakke

Unngå spenning i nakke og skuldre ved å arbeide av-slappet i en naturlig stilling (med tyngdepunktet mitt på kroppen). Spenning fører til dårlig blodsirkulasjon.

3. Styrker rygg og mage 

Styrker kjernemuskulatur i rygg og mage. Dette forebygger belastningsskader i fremtiden. Active Stand “tvinger” deg inn i en rett og naturlig holdning!

4. Trener lår og rumpe

Trener rumpe- og lårmuskulatur mens du står. Ikke glem at du forbrenner minst 3x mer når du står enn når du sitter!

5. Aktiviserer legg og venepumpen

Venepumpen er en av de viktigste musklene i kroppen. Den pumper blodet tilbake til hjertet mot tyngde-kraften. Det er veldig viktig at venepumpen blir aktivisert jevnlig!

6. Avlaster føttene

Active Stand avlaster mot det harde underlaget, samtidig som det belaster ben og kropp på en aktiv og riktig måte!

Se video her:  video

se pris

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?