ALKU S&S skrivebord

Alku skrivebord er et avansert høydejusterbart bord som øker velvære og gir optimal fleksibilitet. Høydejusteringen gjør det mulig å stille inn høyden så bordet passer perfekt til brukeren, både i stående og sittende stilling.

Høydejusterbare bord muliggjør en mer aktiv arbeidshverdag og reduserer dermed slitasjeskader på grunn av inaktivitet. Å variere arbeidsstilling i løpet av arbeidsdagen fra sittende, halvt sittende, til stående øker effektiviteten, holder deg våken og reduserer problemer i nakke, rygg og skulderområdet. Den enkle høydejustering gjør det mulig med et ergonomisk arbeidsmiljø.

Alku-bordene er løsningen for mer effektiv plassutnyttelse i hybridkontorer, da Alku-bordene har et enkelt utseende, og kan brukes i mange ulike miljøer. Alku-serien omfatter også skrivebord, konferansebord og ståbord med to bentyper.

Det høydejusterbare Alku-bordet har blitt testet i henhold til EN 527-3 standarden, noe som betyr at de kan tåle en vekt på 75 kg på ethvert sted på bordplaten og møter generelle krav til justeringsområder.

Bordplateoversikt:

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?