BUZZIFRONTDESK

 

 

buzzi front desk

Denne skilleveggen sikrer ditt personvern på jobb eller hjemme.  Gjemme bort din kabelrot og computerscreen på en ryddig måte.  Enkel å installere på en arbeidsbord.

Miljøskilleveggen

BuzziSpaces produkter har blitt utviklet for morgendagens kontor. De er preget av sin funksjonalitet, brukervennlighet og fleksibilitet – og fordi de er så allsidig. Et produkt av BuzziSpace brukes på flere måter i et rom, det har gode akustiske egenskaper og en unik design. BuzziSpaces motto, «A World of Silence», sier alt!

miljødesign basert på resirkulert materiale

Men miljøtilpasningen av produkter er også viktig. BuzziSpace team som arbeider på en livssyklusfilosofi hvor nøye utvalg av miljøvennlige materialer og miljøvennlige produksjonsmetoder, samt energisparing og gjenvinning, er grunnleggende designprosessen. «BuzziFelt» som er et nyskapende materiale utviklet av BuzziSpace er et eksempel på dette. Den filtlignende materiale som er laget av 100 prosent resirkulert PET(gamle plastflasker osv). Et annet eksempel er «BuzziFabric», som er et stoff av gjenvunnet ull. Med sine lydabsorberende og grønne produkter skaper BuzziSpace små oaser av fred og ro – på kontoret og i samvittigheten.

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?