Conic Lounge

conic lounge bildeconic lounge sofa

Conic Lounge: design by FOERSOM & HIORT-LORENZEN MDD

conic longe oppsett

Ideen bak Conic serien var å skape en ny generasjon av lounge hagemøbler med nye elementer og en ny stil, som de to danske designere Foersom & Hiort-Lorenzen har klart.

Det nye samlingssystemet gir stor fleksibilitet, og muligheten for å skape forskjellige miljøer på terrassen din. Fargekonseptet i Conic serien kombinert med det transparente look sikrer, at det passer inn overalt. Med et Conic sofabord kan dette være en praktisk og elegant løsning på å dele opp forsjkellige moduler. On-the-move bordene, som fås i enten liten eller en eller stor versjon passer perfekt som sidebord.

Conic representerer en meget avslappet og luksuriøs stil, som gir utendørs miljøet et tidlsløst og moderne look. Conic modulsofa leveres med værbestandige puter, som tørker raskt etter en regnsky slik at du får maksimal nytelse fra lounge hagemøblene dine.

Hvis Conic modulerne brukes i fuktige og kalde klimaer på den nordlige halvkule, er det anbefalt å kjøpe et hagemøbelovertrekk eller å lagre putene innendørs for å gjøre det lettere å rense dem til neste sesong. Putene kan f.eks. vaskes med en myk vandstråle og settes lodrett for at tørke.

Cane-line TEX:Hageputer i Cane-line TEX er produsert i et coated polyester materiale, som er meget velegnet til utendørs bruk. Hageputen har en kjerne av Quick dry foam, som sikrer maksimal drenering og luft sirkulasjon. Puten tørker derfor raskere når den utsettes for regn og fukt.

conic info 1

Uten naCONIC INFO 2

 

 

Tilleggsutstyr:

overtrekk tilleggsutstyr utemøbler

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?