DRY stolen

Dry stol i miljø

DRY er en allsidig bag designet for flere segmenter kontrakt markedet. Siden det er lett og kan stables, med eller uten armlener, kan den brukes i nesten alle situasjoner der mange mennesker må ha et sete.

DRY sete skall er støpt i polyuretan gummi med stålramme. Når stolen er ledig, er det rett og flat, men når man sitter, danner stolen etter menneskekroppen. Takket Pur elastisitet og intelligent innebygd demping sette skallet gir komfort både i å tilpasse seg kroppen og støtte de riktige stedene. Men bare å komme seg opp, så DRY stol høyre igjen – plan og enkel …

Minimalistisk i sitt uttrykk, er DRY en veldig «stille» stol som lett kan matche alle arkitektonske omgivelser uten å forstyrre det, og uten å vekke for mye oppmerksomhet.
Til tross dryss ydmyke idiom gir sin visuelt svært tynn «brettes» flat ren skall med kontruktionens ryggvirvler som skiller seg ut på baksiden, både stol klar identitet og futuristisk karakter.

Takket være clutch slave sylinder, som er integrert i stolen, antall lay-out (auditorium) enkelt og raskt bygge opp og demontere. DRY stol stabler lett og lydløst både i versjon med og versjonen uten armlener – 15 stol stabler på gulvet og 30 stoler på lasset og de ikke overstige høyden på en døråpning. Det faktum at setet er i PUR sikrer at stolen ikke får riper når stablet og ikke skyv når en stabel er rullet på lasset.

Takket PUR sete mykhet gir stoler som under rengjøring pauser (opp ned) på countertops vil ikke ripe. I tillegg, DRY stol med armlener kan henges på bord uten ekstra utstyr. Armlenene gir ikke striper på bordplaten.

Dry med armlenerdry uten lenerdry_med armlenerdry stol sammenkobling

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?