EASYFOLD sammenleggbart bord - Kontor & Interiør

EASYFOLD sammenleggbart bord

EasyFold sammenleggbart bord- med understell fra 1000dots – er som navnet antyder lett å legge sammen og lett å sette opp på grunn av brukervennlig  patentert hånd- og fotbetjening av mekanismen.

Det er 2 integrerte hjul i den ene enden som gir ekstra mobilitet, fleksibilitet og komfort, de en person alene kan flytte bordet rundt uten større problemer og uten tunge løft. De 2 høydejusterbare stilskruene i den andre enden kan justeres hele 2,5 cm i høyden, hvis gulvet ikke skulle være helt rett.

Sammenlagt bygger bordet kun 7 cm.  Ja, hvem vil vel ikke gjerne spare plass?

Tilvalg er en praktisk trolly/vogn  tilpasset alle størrelsene av EasyFold størrelser, og kan stable opp til 10 bord. Dette sikrer at bordene blir fraktet på en sikker måte. Det følger med en praktisk sikrings stropp så ikke bordene velter.

Bordet er ideelt som undervisnings bord, møtebord, kantinebord og som bord til idrettsklubber, foreninger, forsamlingshus og i andre sammenhenger der bordene skal flyttes rundt lett og hurtig, og hvor praktisk betjening er i høysetet.

Serien tilbys som standard utelukkende med praktisk støtabsorberende ABS-kantlist – et ekstra pluss i det offentlige rom, hvor møbler ofte kan bli utstatt for en hard behandling.

Det ergonomiske bordet er ikke bare praktisk men også elegant, og designet er en fryd for øyet.

Bordplatefarger:

Understellfarger

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?