Fina konferansebord - Kontor & Interiør

Fina konferansebord

fina konferansebord Ø 200 cm

Fina konferanse: High-End konferansebord.

Hver konferanse er annerledes. Med tidløst vakker serien fina konferansen, kan de forskjelligste bordkonfigurasjoner opprettes. Forskjellige rammer og bordplater kan kombineres for å oppfylle de respektive designkonsept for å gi den ønskede sitteområde , alltid danner en visuell enhet – uavhengig av om fire eller 40 steder er nødvendig. Selv ekstremt store tabellformater er mulig.

fina møtebord og fina soft konferansestoler

Fina konferansebord har en stort utvalg av størrelser som nesten ingen andre kan tilby innenfor standard utvalg.

Lengde fra 200 cm til 640 cm og dybde fra 90 til 180 cm.

Runde bord leveres fra Ø 80 til Ø240 cm.

 

Høy stabilitet, masse ben-plass.

Den spesielt store runde Bordplaten er støttet av en ramme fire kolonne bestående av polerte trykkstøpt aluminium føtter og i forkrommet stål rør. De gjør dette bordet spesielt solid samtidig som den tilbyr masse ben-plass rundt.

Takket være den modulære konstruksjonen av føttene, mange forskjellige rammevarianter er mulig for Fina konferanse: enten med T-formet fot (med eller uten rib) eller med Y-formede føtter (med rib). Alltid overbevisende: den myke design, redusert til det som er selve essensen.

Moderne konferanse-teknologi krever en høy grad av elektrifisering og signalledning . Det er derfor Fina konferansen er leveres med avansert kabelhåndtering. Ulike horisontal og vertikal kabelkanal-løsninger, fast og fleksibel, skape orden og sikkerhet i konferanserommet.

fina konferanse miljøbilde 2 fina konferansebord

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?