Garderobeskap fra Sarpsborg metall

Garderobe skap

Kontor & interiør AS leverer alt innen metall skap og garderobeinnredning. Det være seg Z- skap, boksgarderober, skoleskap, arkivskap og lignende.

Modell SMG er et brukervennlig, solid og funksjonelt stålskap som passer inn i de fleste mijløer.Garderobeskapene leveres med ulike typer innredning som f.eks hattehylle og stang med ankerkrok, speil, håndklelist osv.

Se Brosjyre Garderobeskap

Se Brosjyre sittebenker og understell til garderobeskap

Se Brosjyre standard farger garderobeskap

Dørene er forsterket med u-profil i bakkant og skapene leveres med gummidempere i dørene. Helsveiset skrog i stål i lys grå RAL 7035. Fritt valg av 24 standard dørfarger. Det er dørstoppere på alle stålskap med 1 og 2 rom i høyden Bunnen er perforert og det er luftespalter i øvre og nedre frontlist for god naturlig ventilasjon. I tillegg kan stålskapene leveres og klargjøres for mekanisk ventilasjon. Låsvalg: Hasp for hengelås, sylinderlås, myntlås, kodelås eller elektronisk lås. Skapene leveres med rett eller skrått tak. Standard mål på våre stålskap er: Bredde:30 eller 40 cm, Dybde:55 cm og Høyde:180 cm med rett tak (200 cm med skrått tak). Til skapene kan man velge ulike typer understell om dette er ønskelig. Det være seg sokkel, lave og høye ben og sittebenk.

Modell Skole er en ekstra kraftig modell konstruert for å tåle tøff behandling. Skap med ett og to rom i høyden, samt z-skap, har hyller med plass til bøker, permer og PC. Ekstra kraftig låssystem. Alle skapene kan leveres med strømuttak i hvert rom for lading.

Skoleskap innfelt i vegg

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?