Arkivskap

Kontormøbler Sarpsborg Fredrikstad Oslo Østfold

Norskutviklede arkivskap
Arkivskap av høyeste kvalitet for deg som betjener arkivskapet ofte. Arkivskapet leveres med spesialformede skuffefronter m/100% uttrekk som sikrer funksjonell betjening.Skuffene er montert på doble uttrekksskinner m/kulelager for best mulig stabilitet. Skapet har sentrallås og tippesikring – kun en skuff kan åpnes om gangen. Farge er lys gråhvit (RAL 9002). Kan også leveres i andre farger og med trefronter i bøk og bjørk på forespørsel.

Arkivkabinett
Kabinettene er et godt alternativ til arkivskapene. De bygger vesentlig mindre i dybden og kan derfor være mer hensiktsmessig av plasshensyn. Kabinettene leveres med 3 eller 4 skuffer i høyden med mulighet for å arkivere både A4 og Folio format. Skapet er pulverlakkert lys grå (RAL 7035). Kan også leveres i andre farger og med trefronter i bøk og bjørk på forespørsel.

Easy arkivskap
Arkivskapet Easy er et rimelig, men solid arkivskap med vippesikring – kun en skuff kan åpnes om gangen. Hver skuff er godkjent for 35 kg belastning, har 100% uttrekk og er tilpasset A4-standard format. Skapene leveres i 2 fargealternativ; perlehvit (RAL1013) og alugrå (RAL9006). @

Design arkivskap
Med sine buede former bidrar skapet til å sette preg på et flott kontor. Arkivskapet ivaretar alle krav som stilles til skikkelig oppbevaring; beregnet for standard A4-format, med 100% uttrekk i skuffene, jevn og stillegående opplagring i glideskinner og godkjent for 35 kg oppbevaring. Leveres i tre fargealternativ: perlehvit (RAL1013), sort (RAL9005) og alugrå (RAL9006).

Kontakt oss for prisforespørsel.

se pris

Besøk vår nettbutikk

Se Brosjyre Kontor og arkivskap

 

 

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?