L1/L1 LED bordlampe

Et godt eksempel på hvordan allsidighet, kvalitet og stilig design blir en populær klassiker. L-1 er verdens opprinnelige arkitektlampe designet i 1937 av Luxos grunnlegger, Jac Jacobsen. Siden oppstarten har 25 millioner L-1 lamper blitt solgt over hele verden, og L-1 har fått mange prestisjetunge priser innen industriell design. Den unike designen og den fleksible fjærbalanserte armen har gitt L-1 en plass blant tidenes klassikere på verdensbasis.

Den klassiske L-1 er nå tilgjengelig med en moderne LED modul. Lysdioder har utrolig lang levetid, og  diodene i L-1 LED har en forventet levetid på 50.000 timer. L-1 kan dimmes og har en automatisk utkobling etter 4 eller 9 timer for å spare energi. Dette gir 25 år eller mer med normalt kontorbruk. Du trenger kanskje aldri skifte lyskilde.

Standard med bordfeste. Bordfot og integrert bordfeste er tilgjengelige på forespørsel. Farger: Krom, hvit, svart eller aluminiumgrå.

Betydningen av god kontorbelysning
Følg denne lenken for å lære mer om betydningen av god arbeidsplassbelysning, og hvordan en skrivebordslampe kan hjelpe deg å oppnå et bedre arbeidsmiljø:

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?