Motus Mini

Motus mini er en liten dekorativ skrivebordslampe. En kort arm er festet til en bordfot. Hodet kan vippes i alle retninger, noe som gjør det enkelt å plassere lyset akkurat der du trenger det. Til tross for sin beskjedne størrelse har Motus Mini mye lys, noe som gjør den til en komplett skrivebordslampe for mindre arbeidsområder. Leveres i sort, hvit og Luxo Colour Concept.

Motus is movement
Den geniale 3-veis bevegelsen lar deg enkelt og problemfritt bevege hodet til Motus Mini slik at lyset rettes dit du trenger det.

Motus Mini
Motus mini er en liten dekorativ skrivebordslampe. En kort arm er festet til en bordfot. Hodet kan vippes i alle retninger, noe som gjør det enkelt å plassere lyset akkurat der du trenger det. Til tross for sin beskjedne størrelse har Motus Mini mye lys, noe som gjør den til en komplett skrivebordslampe for mindre arbeidsområder.

Lysutbytte
Motus Mini har et utmerket symmetrisk lysutbytte. Den er tilgjengelig med dim-to-warm funksjon, som gir utmerket arbeidslys eller et avslappende varmt lys når den dimmes ned. Designet vil gjøre at skrivebordslampen skiller seg ut på ethvert bord eller skrivebord

Lyskilde

LED 800 lumen ut ved 4000K
Fargegjengivelse (CRI) 90
Dim-to-warm (D2W 4000-2700K), sømløs dim
Dimmer ned til 10 %

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?