Om oss

Kontor & interiør as ble startet i 1992 og har siden da holdt til på Valaskjold i Sarpsborg. Vi har totalleverandør av kontormiljøer til offentlige og privat næringsliv som satsingsområde. Vi leverer møbler fra flere ledende produsenter i Norden og Europa.

Martela er vår hovedleverandør av kontormøbler og satsingen på deres produkter har vært meget positiv. Kundene får bl.a. en helhetlig og harmonisk stil på møbler og innredning. Med en så sterk produsent i ryggen får vi som leverandør en rekke fordeler i markedet, i form av produkter som leder an i trender/design og ergonomi.

Miljø

Vi er stolte over å representere produsenter som har fokus på miljø, slik at vi på vår side ved å kunne tilby Svanemerkede produkter, medvirker til at våre kunder lettere når sine miljømål. Vi ønsker deg velkommen til vår forretning, og lover å gi deg som kunde de mest oppdaterte løsninger – nå og i fremtiden.

svanemerket kontor arbeidsplass pinta martela kontor & interior

Martela

Martelas møbler tilfredsstiller strenge miljøkrav og er Svanemerket (Lisens nr. 331 049).

Omann

Omann handler kun førsteklasses råvarer fra miljømessig bæredyktige skoger og plantasjer, og er samtidig hele tiden bevisst på å produsere så ansvarsfullt som mulig. Siden 1996 har Omann frivillig avlagt «grønt regnskap», fulgt opp av betydelige investeringer i miljø og arbeidsmiljø. Eksempelvis blir alle produkter lakkert med UV acryllakk, som utmerker seg ved ikke å inneholde tungmetaller, formaldehyd, oppløsningsmidler etc.

Kontor & interiør AS

Tunev. 2 1710 Sarpsborg Tlf.: +47 69 10 22 70 Fax: + 47 69 10 22 71 www.kinterior.no