Luxaflex persienner

Persienner solavskjerming. trepersienner, stålpersienner, persienner i stål, persienne i tre

Persienner

 

Persienner er en fleksibel og effektiv måte og skjerme sollyset på. Ønsker du å få inn litt lys, så vrir du litt på lamellene. Ønsker du det helt mørkt vender du lamellene så mye det går. Vil du la solen skinne inn drar du persiennenhelt opp.

Se Brosjyre perienner

Våre persienner er et målbestilt solskjermingsprodukt som du får både i aluminium, tre og en type som kalles livsstil som kombinerer tre og aluminium i et spennende design. Dessuten får du aluminiumspersienne som Luxaflex Ondulette i forskjellige mønster som blir skåret ut i lamellene, Luxaflex Variozone som det er mulig å dele inn solskjermingen i seksjoner, og så har vi Luxaflex Lightline med sitt spesielle design som stenger ute uønsket lys som ellers kommer inn i snorhullene og Luxaflex Megaview som dobler ditt utsyn når du åpner lamellene.

I vår målbestilte kolleksjon velger du mellom flere forskjellige farger, mønster, lamellbredder, stigebånd og betjeningsmuligheter. De mest populære fargene er hvit, grå og sølv. Andre farger som ofte er valgt er beige og sort. Mange velger også litt sterkere farger som rosa, marineblå, rød og brun. Du kan skape en kontrastfull persienne ved å velge flere farger i en og samme aluminiumspersienne.

Våre persienner kan du få med vristang, snortrekk, kjedetrekk og med motor, og du får kan bestille det akkurat som du ønsker slik at det passer inn i ditt behov og dine ønsker.

Alle våre flotte farger er presentert i vår målbestilte kolleksjonsbok som du finner i butikken. Der kan du også gjøre din bestilling.

PERSIENNER I TRE, PERSIENNER I STÅL, STÅLPERSIENNER, TREPERSIENNER

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?