Luxaflex rullegardiner

rullgardin Kontor & interiør as

En verden av nye muligheter – Luxaflex nye rullegardinkolleksjon åpner døren til en verden av fantastiske muligheter. I kolleksjonen kan du velge mellom nesten 300 ulike vev – derfor kan du være sikker på å finne akkurat det uttrykket og funksjonaliteten som du er på jakt etter til hjemmet ditt.

Se Brosjyre rullgardiner

Sett ditt personlige preg

Det finnes mange muligheter for å sette ditt eget preg på rullegardinene dine, slik at du får unike gardiner som er tilpasset til deg og hjemmet ditt. Ta bort alle overflødige detaljer og velg kanskje en aluminiumlist i underkant så kan rullegardinen tilføre en stram og minimalistisk look. Eller velg en rullegardin med tunge og du skaper et mer romantisk uttrykk. Du kan også sette ditt personlige preg på rullegardinen med et dekorativt nedtrekk som understreker stilen.

Sammen med panelgardiner

Luxaflex Rullegardiner kan uten problemer kombineres med våre panelgardiner. Du velger vev fra samme kolleksjon og valgmulighetene er uendelige. Les mer om dette under Panelgardiner.

Finn stilen

Purple Shot, Ethno Casual, Rough Elegance er navn på noen av de nye tendensene vi nå ser i hjemmeinnredning. La deg inspirere av våre mange styleguides og se hvordan du med gardiner kan skape spennende effekter i hjemmet. Nysgjerrig?

 

rullgardin Kontor & interiør as

 

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?