Savannah Lounge

savannah utemøbler

savannah utesofa hvite putersavannah utesofa sorte pute

I 2008 da Savannah serien ble lansert, var den vakre modulserien et nytt bud på en voluminøs loungesofa med elegante designlinjer. Bestående av 4 sofamoduler, en loungestol og et lavt sofabord, som enten kan brukes som sofabord eller krakk. Modulene kan sammensettes i utallige kombinasjoner. Savannah kan både være en hjørnesofa eller en klassisk sofa, og modulene kan også brukes frittstående. Design: Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen (MDD).

savannah utebøbler sofa info

Putene våre kommer i 3 forskjellige stofftyper / materialer: Dralon, Para Tempotest, og Cane-line Tex.

Les om de forskjellige stofftyper og finn puten som passer best til behovene dine.

Her finner du hageputer til de forskjellige hagemøblene våre, og har mulighet for å kjøpe dem enkeltvis. Hageputer fra Cane-line finnes i 3 forskjellige stoffkvaliteter.

Sort: Dralon stoff: Hageputer i Dralon er produsert av 100 % gjennomfarget Akrylfiber og er motstandsdyktig overfor UV stråling. Trekket kan håndvaskes (skal ikke fjernes fra puten) skal tørkes loddrett.

Sjokolade, hvit og taupe : Paratempotest stoff: Hageputer i Paratempotest er produsert i 100 % gjennomfarget Akrylfiber, er teflonbehandlet og er motstandsdyktig overfor UV stråling. Trekket kan fjernes, og kan vaskes ved 30 grader

Hvit: Cane-line TEX:Hageputer i Cane-line TEX er produsert i et coated polyester materiale, som er meget velegnet til utendørs bruk. Hageputen har en kjerne av Quick dry foam, som sikrer maksimal drenering og luft sirkulasjon. Puten tørker derfor raskere når den utsettes for regn og fukt.

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?