Skoleskap

 

Vi leverer oppbevaringsskap til skoler. Skapene kan også brukes i bedrifter der man ønsker at hver enkelt trenger et låsbart skap.

Skoleskoleskapene er ekstra kraftige modeller konstruert for å tåle tøff behandling. Skoleskap egner seg spesielt godt i omgivelser det det kreves ekstra kvalietet, f.eks på skoler og i offentlige miljøer.

Standard innredning for elevskap med ett og to rom i høyden består av to hyller med plass til bøker, permer og laptop samt klesstang med ankerkroker. Våre skoleskap kan også leveres med strømtilkobling i hvert rom slik at man kan lade pc i skapet. Alle dørene til elevskap leveres med krafig dørstopper og gummidempere for minst mulig støy. Elevskap leveres med ekstra kraftig låssystem. Mest brukt i skolen er elevskap med hasp for hengelås. Slik unngår man all administrasjon av nøkler og overlater ansvaret til den enkelte elev.  Låsalternativene for skoleskap er hasp for hengelås, sylinderlås, myntlås, kodelås eller elektronisk kodelås. Skoleskap kan leveres både med rett eller skrått tak og finnes i 2 forskjellige dybder, 40 cm 55 cm. Bredden på skapene er 30 eller 40 cm. Som tilvalg kan man velge blant flere understell, det være seg sokkel, lave eller høye bein og sittebenk. Elevskap leveres med 1-5 rom i høyden. 

Vi leverer også småskap, Ipad skap, PC skap.

Se Brosjyre skoleskap

Se Brosjyre standard farger garderobeskap

 

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?