Split LED bordlampe

split_bordlampe

Split er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys som våre tradisjonelle skrivebordslamper. Denne nye skrivebordslampen gjør det enkelt å oppfylle kravene i den europeiske standarden for innendørs arbeidsplassbelysning, EN 12464-1. 

Med sin grasiøse form og metallkonstruksjon vil denne imponerende skrivebordslampen skille seg ut i ethvert kontormiljø. Den har en fjærbalansert arm i beste Luxo-tradisjon, for maksimal rekkevidde og fleksibilitet.

Særegent design 
Split har en særegen utforming og god funksjonalitet. Lampehodet er laget av en tynn aluminiumsplate som er formet slik at lyset sendes i skrå vinkel mot bordplaten. Dette bidrar til Splits utmerkede asymmetriske lysfordeling.

Farger: Svart, hvit eller sølvgrå blank lakk. 

2 x 6 Watt LED
Split er utstyrt med to spesiallagde 6 watts LED-moduler, som er plassert i en 30° vinkel i forhold til hverandre. Dette gir en asymmetrisk ekstra bred lysfordeling, og med to LED-moduler dekker lyset på denne måten et stort område. Lampehodet forblir parallelt med overflaten selv om man beveger på armen – noe som gir ergonomisk korrekt arbeidsplassbelysning.

LED-modulene har en forventet levetid på 50.000 timer. Dette betyr 25 år eller mer ved normal kontorbruk. Split kan dimmes, og den er utstyrt med en timer som automatisk kobler ut lyset etter 4 eller 9 timer for å spare energi. 

Tilgjengelig med bevegelsessensor 
En versjon med bevegelsessensor er også tilgjengelig. Sensoren slår lyset på når bevegelse registreres, og den slår lyset av etter 15 minutters inaktivitet.


splitt bordlampe sort

 

 

 

 

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?