TRace LED lampe

Trace er en liten LED-skrivebordslampe med godt lysutbytte og minimalistisk design. En slank arm bærer det karakteristiske lampehodet som har form som en superellipse, et kvadrat med avrundede hjørner. Skrivebordslampen endrer form og uttrykk sett fra forskjellige vinkler. Til tross for sin beskjedne størrelse, har Trace en klar tilstedeværelse og holdning som gjør den egnet for de fleste moderne kontormiljøer. Kombinasjonen av rene linjer og et elegant lampehode gir den en tydelig personlighet.

Dekorringer i sterke farger

Lampehodet kan bli supplert med en dekorring, finnes i tre sterke farger.

 • Sweet fuchsia
 • Aqua marine
 • Street light orange

Den fargerike dekorringen gir skrivebordslampen et lekent uttrykk. Det betyr også at personligheten til armaturen kan endres ved å bytte mellom de forskjellige fargene på dekorringene.Dimming og automatisk avstengning
Trace er utstyrt med en 6 watt LED-modul, og er full dimbar som standard.  Trace har også en automatisk utkobling for ytterligere energibesparelser. En innebygd timer slår lampen automatisk av etter 4 eller 9 timer.

Utmerket ergonomi
Trace tilbyr utmerket ergonomi på kontorets arbeidsområder. Fleksibiliteten i arm og lampehode gir ekstra bevegelighet slik at brukeren enkelt kan plassere lyset akkurat der det trengs. Dette forhindrer refleksjoner og gjør det mulig for Trace å bli plassert godt til siden av arbeidsområdet.

 

LED: Lyskilde for fremtiden
Trace er utstyrt med state-of-the-art lysdioder, som gir et klart varmt lys. Lysdiodene har utrolig lang levetid. Diodene i Trace har en levetid på 50.000 timer. Det betyr 25 år eller mer med normal kontorbruk. Du trenger kanskje aldri skifte lyskilde!

Betydningen av god arbeidsplassbelysning
Følg denne linken for å lære mer om viktigheten av god belysning av arbeidsplassen, og hvordan en skrivebordslampe kan hjelpe deg å oppnå et bedre arbeidsmiljø.

Trace bordlampe

Se pris i vår nettbutikk:

  Send meg mer informasjon om dette produktet

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?