UTVENDIG SOLAVSKJERMING – Skreddersydde screens - Kontor & Interiør

UTVENDIG SOLAVSKJERMING – Skreddersydde screens

Screens

Kolleksjonen omfatter både tradisjonelle utgaver og særlig vindstabile modeller.

Fischer screens er skreddersydde til prosjektet, og vi har alltid fokus på god aluminium, langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker samt plastkomponenter i de beste materialene.

Våre vindstabile Zipper-screens er funksjonsdyktige i vind opp til 20 m/s.  I det patenterte screensystem holdes duken fast i sidestyringen ved hjelp av et glidelåssystem. Utover å øke screen-systemets vindstabilitet gir det en enda tettere skjerming.

Fischer System 65:  En kompakt screen i en 65 mm kassett. Systemet er fleksibelt og egnet for små vinduer og for montering direkte på vindusrammen.

Fischer system 85: En screen i en 85 mm kassett. Screensystemet er fleksibelt og kan utformes på ulike måter med varierte monteringsmuligheter.

Screen System 95: En screen i en 95 mm kassett. Et fleksibelt screensystem som kan utformes på forskjellige måter og med varierte monteringsmuligheter.

Screen System 110: En screen i en 110 mm kassett. Et fleksibelt screensystem som kan utformes på forskjellige måter og med varierte monteringsmuligheter.

Screen System 125: En screen i en 125 mm kassett. Screensystemet er fleksibelt og kan utformes på ulike måter med varierte monteringsmuligheter. Systemet er beregnet for større screenmoduler.

Screen System Zipper 125: En screen i en 125 mm kassett. Zip-screenen er et veldig vindstabilt screensystem hvor duken fastholdes i sidelisten ved hjelp av et glidelås system. Dette øker systemets vindstabilitet, slik at det kan brukes i vindhastigheter opp til 20 m / s. Samtidig oppnår man en tettere avskjerming. Det er mulig å fremstille screens i opp til 4,5 meters bredde.

System Zipper fås også på de andre modellene.

    Send meg mer informasjon om dette produktet

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Telefonnummer (obligatorisk)

    Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?