X-CODE kontorstol

X – kode er en arbeidsstol som er designet spesielt for aktivitetsbaserte kontorer og fleksibelt arbeid . Som selve stolen tilpasser seg ulike brukere og situasjoner sikrer en ergonomisk sittende selv når stolen har flere brukere i én virkedag . Stolens utmerkede ergonomi basert på en bestemt ryggstøtte som former seg brukerens bevegelser . Den banebrytende materialvalg gjør også stolen en helt ny opplevelse å se og bruke.

X -Code oppgave stol er tilgjengelig med en klassisk kledd rygg eller med 3D mesh som reduserer materialbruken med en tredjedel sammenlignet med tradisjonelle møbeltrekk . En ekstra miljøvennlig møbeltrekk alternativer for kontorstoler . Rammen er tilgjengelig i hvitt eller svart . Kontrollene har blitt integrert i et sted for et diskret utseende.

X -Code stol er vårt bidrag til et bedre , mer attraktiv og framtidsrettet arbeidsplass .

armlene :
Armlene i svart , myk PU med antibakteriell overflate i Micro Silver , svart eller hvitt hus , støtte i polert aluminium . Justering i to eller fire retninger .

produkt Kode :
171 , 171bc = uten armer , 172 , 172BC = armlener , BC = trukket tilbake , R = med hjul
innstillinger :
Setehøyde , dybde og vinkel justering ubegrenset ( opsjon ) , synkronisert swing , justerbar lumbarstöd som standard , kontrollert tilt av ryggvektjusteringmed en enkel vri, justere vinkelen , dybde og bredde

Se introduksjonsvideo her:

 

 

 

Kontaktskjema:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Emne

Melding

Send meg mer informasjon om dette produktet

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Melding - Hva ønsker du vite mer om? / Har du et spørsmål?